Advies

Bent u in bezig in de tuin bezig en weet u het even niet meer. Geen enkel probleem, Oscar’s Groen geeft u tuinadvies. Door onze jarenlange ervaring bieden wij een gedegen advies als het gaat om de nieuwe inrichting van uw tuin. Al uw wensen vormen de basis om te komen tot een goed advies.

Praktijkvoorbeelden

Hieronder treft u enige veel voorkomende praktijkvoorbeelden aan, waarmee wij u van dienst kunnen zijn.

  • U bent uitgekeken op die boom die al jaren hinderlijk in de weg staat. Daar wilt u wat aan doen. Oscar’s Groen vraagt voor u de kapvergunning aan bij de plaatselijke gemeente en helpt u eventueel bij het kappen.
  • De takken van die boom zijn nu wel erg groot en die struik is ook al aardig uit de kluiten gewassen. Is dit het juiste moment om te snoeien? Ook met dit soort vragen kunt u bij ons terecht.
  • De tuin is zo akelig gewoon. Oscar’s Groen heeft voor u op het gebied van (sier)bestratingen, waterpartijen, tuinverlichting, schuttingen, houtenconstructies en dergelijke alle gewenste informatie voorhanden.

Objecten

Maar bij Oscar’s Groen kunt u terecht voor meer. Wat dacht u van de maximale hoogte van uw schutting? Of het plaatsen van een tuinhuisje of een ander object in uw tuin? Voor het plaatsen van een object in uw tuin kan het nodig zijn dat u een vergunning aanvraagt bij de gemeente. Dit geschiedt aan de hand van een detailtekening en een plattegrond, die wij met ons ontwerpbureau graag voor u maken.

maak vrijblijvend een afspraak