Over ons

Uw tuin, onze passie

Hoveniersbedrijf Oscar’s Groen

Hoveniersbedrijf Oscar’s Groen in Gaanderen is in 1985 begonnen met het voornamelijk aanleggen van tuinen. In de loop der jaren zijn we uitgegroeid tot een allround hovenier in de regio voor particulieren, bedrijven, instellingen en overheden. Wij zijn er voor het ontwerpen, aanleggen, onderhouden en renoveren van uw tuin.

Passie voor groen

In nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers, ons eigen ontwerpbureau en de ploegen van uitvoering worden de projecten met grote zorg en vakmanschap uitgevoerd en vervolgens uitstekend begeleid door onze onderhoudsploegen. Onze mensen doen dit met een groen hart en passie voor tuinen.

Onze missie

Het is onze missie om mooie tuinen te maken met een eigen gezicht, op een maatschappelijk verantwoorde wijze, rekening houdend met het milieu. Kwaliteit staat voorop, in zowel uitvoering als communicatie. Het verkrijgen van de perfecte balans tussen uw huis, uw tuin en uw levensstijl vormt voor ons de belangrijkste uitdaging.

Gecertificeerd

Tevens verlenen we advies op alle gebieden. Alle projecten worden met garantie, volgens de Groenkeur Groenvoorziening/NEN-EN-ISO 9001:2015 eisen, door Oscar’s Groen aangelegd. Bovendien zij wij lid van de brancheorganisatie V.H.G. (Vereniging Hoveniers en Groenvoorzieners). Tevens is Oscar’s Groen lid van Tuin Keur.

Waar wij voor staan

Maatwerk oplossingen

Vakbekwaam personeel

Persoonlijke aandacht

Constante kwaliteit