U heeft er de afgelopen tijd vast al meer over gelezen. Het betreft de tuin van een gezin met drie jonge kinderen. Voor de kinderen is speelruimte in overvloed gewenst. De ouders kunnen intussen gebruik maken van de veranda en daar genieten van het mooie GeoCeramica terras. Dit zijn keramische tegels die op een betononderlaag zijn verbonden. Het terras heeft een uitzicht op de prachtige natuur van het landelijke Gaanderen.

In de afgelopen weken zijn we begonnen met de beplantingswerkzaamheden van hagen en bomen bij de schuurwoning in Gaanderen (bij Doetinchem). In totaal zijn ruim 700 stuks Fagus sylvatica 60/80 groen geplant. Deze beukenhagen zorgen voor een prachtige omlijsting van de tuin, geweldige herfstkleuren en het past perfect bij de uitstraling van de woning. Langs de oprit zijn er tien Quercus palustris geplant, dit zijn moeraseiken die ook in de herfst zorgen voor een kleurenspektakel!

U raadt het al: ergens in het nieuwe jaar zullen wij hier weer een update plaatsen. Op dat moment zal de tuin vol in bloei en vol in gebruik zijn.