Voor een echtpaar van middelbare leeftijd hebben wij een onderhoudsvriendelijke tuin gerealiseerd, deze klanten zijn echte tuinliefhebbers maar hebben ook andere hobby’s, dus tuinonderhoud mag maar niet teveel.

Er zijn speelse ronde lijnen aangebracht, hierdoor een natuurlijke uitstraling die op meerdere plekken met kinderkoppen een extra accent hebben gekregen. Daarnaast ook meerdere zitplekken gecreëerd, zodat ze lekker kunnen genieten van een plek in de zon of schaduw tussen de bloemen die zorgen voor geur, kleur en vlinders/bijen.

De Douglas pergola zorgt voor hoogte/massa in de achtertuin en wordt in de toekomst helemaal groen en vol met bloemen van diverse soorten klimplanten. Ook is deze pergola geplaatst om de daken van de achterburen te camoufleren, hierdoor valt dit minder op en geeft de tuin echt een knus/gesloten gevoel!

Een must was om de moerbei – dakvorm  te laten staan in deze achtertuin. Deze boom komt in de nieuwe achtertuin helemaal tot zijn recht en valt zelfs nog meer op!