Inmiddels 35 jaar geleden, 1 augustus 1985 om precies te zijn, begon Oscar’s Groen met het aanleggen en onderhouden van tuinen. De werkzaamheden werden met de jaren steeds omvangrijker. Ook ons netwerk breidde zich uit dankzij tevreden opdrachtgevers. Nu, in 2020, kunnen we terugkijken op 35 uitdagende jaren en zijn we klaar voor weer zo’n periode.

De diverse werkzaamheden op het gebied van tuinontwerp, -aanleg en -onderhoud gingen we steeds vaker voor particulieren en bedrijven uitvoeren. Voor veel relaties werken we al lange tijd. Periodiek zijn we hier voor onderhoudswerkzaamheden. “Dit doe ik natuurlijk niet alleen, maar echt samen met mijn fantastische team,” aldus Heidi Gronert. “Veertien vakmensen zijn dagelijks met de meest uiteenlopende projecten bezig. De aansturing en planning door onze medewerkers binnen en een steeds grotere groep mensen met uitdagende klussen buiten.”

Groei in alle facetten van het bedrijf
Wij zijn trots op onze historie en ervaring. De groei van de afgelopen jaren laat zien dat we goed bezig zijn. We houden steeds meer rekening met maatschappelijk verantwoord ondernemen, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Meer opdrachten en meer vakmensen buiten vragen ook om een groter machinepark, elektrisch gereedschap en borstelmachines. En wat te denken van onze wagens op de weg; ons wagenpark breidt zich meer en meer uit. De gebruikte brandstoffen en oliën zijn steeds milieuvriendelijker. Ook deze bijdrage aan een betere wereld, alsmede interne groei zijn belangrijk voor ons, inclusief een ISO-certificaat en Groenkeur.

Trots op team en projecten
Het is bijna te veel om op te noemen, maar in die 35 jaar zijn er heel veel uitdagende projecten voorbij gekomen. Van complete tuinmetamorfoses, het aanleggen van bestratingen, daktuinen, vijvers, natuurtuinen, snoeien, hele diverse tuinontwerpen, omvangrijke tuinen, kleinere tuinen, onderhoud bij particulieren, bedrijven, overheden en (zorg)instellingen tot een wilde bloementuin en een vogelrijke tuin voor de Vogelbescherming. Heidi Gronert: “Als je terug gaat kijken, maakt dat me wel trots. Op ons bedrijf en op mijn team!”

Particulieren en bedrijven rondom de A12
Sinds de oprichting hebben we sterke wortels in Gaanderen liggen. Maar de afgelopen jaren is ons werkgebied groter geworden. Wij zeggen hier altijd: wij werken voor uitdagende particulieren, bedrijven, overheden en (zorg) instellingen in deze regio, rondom de A12 en het westen.