Hey vakvrouw of vakman!

Ben jij die all-round hovenier die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Bij ons kun je aan de slag voor meer dan alleen het aanleggen of onderhouden van een tuin. Wij verzorgen al meer dan 38 jaar complete tuinen. Zowel particulier als zakelijk, voor instellingen en de overheid. Je kunt jouw vakmanschap kwijt in hele diverse werkzaamheden. Van grondwerk, afvoeren, vijvers, waterpartijen, timmerwerkzaamheden, tuinaanleg, onderhouden, aanleg, bestrating, beregening tot de verlichting.

Passie voor groen

In nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers, ons eigen ontwerpbureau en de uitvoeringsploegen worden de projecten met grote zorg en vakmanschap uitgevoerd. Onze onderhoudsploegen zorgen vervolgens voor een uitstekende begeleiding. Onze mensen doen dit met een groen hart en passie voor tuinen.

Onze missie

Het is onze missie om mooie tuinen te maken met een eigen gezicht, op een maatschappelijk verantwoorde wijze, rekening houdend met het milieu. Kwaliteit staat voorop, in zowel uitvoering als communicatie. Het verkrijgen van de perfecte balans tussen huis, tuin en levensstijl vormt voor ons de belangrijkste uitdaging.

Kijk voor meer informatie op https://www.oscarsgroen.nl/vacatures-oscars-groen/ en wij maken graag kennis met je!