Van een achtertuin met vrijwel alleen maar bestrating en grind naar een fraai ontworpen én uitgevoerd modern tuinplan. We verzorgden het voor een opdrachtgever in Doetinchem. Inclusief een fraaie schutting op maat. En de vier buren deden spontaan mee!

Nadat we samen met de opdrachtgever het tuinplan hadden ontworpen, zijn we begonnen met het verwijderen van de oude schutting, het grind en de bestrating. Vervolgens hebben we nieuwe betonpalen aangebracht. Dit ging niet van een leien dakje: vanwege de stevige kleigrond was het flink zwoegen om de palen diep genoeg te kunnen plaatsen.

Nieuwe schutting voor alle buren
Tussen de betonpalen hebben we een nieuwe houten schutting aangebracht: maatwerk tot in het kleinste detail. De buren vonden deze schutting mooi en wilden ‘m ook graag aan de andere kant van hun tuin laten plaatsen. Zo ging het balletje ook bij de andere buren rollen. Met als resultaat: dezelfde nieuwe schutting voor de bewoners van vijf naast elkaar gelegen huizen.

Leibomen als eyecatchers
Bij de oorspronkelijke opdrachtgever hebben we ook gezorgd voor nieuwe bestrating, een houten poort naar het achterpad – inclusief stevig beslag – en fraaie beplanting. Doordat het achterpad zo’n 100 meter lang is, ging hier veel tijd in zitten. Maar het resultaat is ernaar! Vooral de drie mooie leibomen zijn echte eyecatchers. De opdrachtgever is ontzettend blij met de nieuwe tuin.
“We zijn ontzettend blij. De kinderen hebben al heerlijk gespeeld in de zandbak en ik heb een opvouwbare picknicktafel/bankje in elkaar geklust. Genieten met een grote G! En je jongens zijn toppers! Beleefd, werken netjes en enorm precies. Én nemen tijd voor vragen! Helemaal goed!” Daar doen we het voor! Dank je wel Desirée.