Medewerkers van Oscar’s Groen maken én houden uw tuin of groenvoorziening graag mooi. Wie wij zijn? We stellen onszelf met plezier aan u voor! Deze keer is het de beurt aan Jan-Willem Teeuwsen (36) uit Doetinchem.

“Ik werk al zo’n twintig jaar met veel plezier als allround hovenier bij Oscar’s Groen. Tijdens mijn opleiding aan de tuinbouwschool kwam ik hier voor een stage en ik mocht meteen blijven voor vakantiewerk. Dit beviel zo goed dat ik nooit meer ben weggegaan. Wat ik het leukst vind om te doen? Grondwerk, bestraten en muurtjes metselen!”

Gezelligheid

“Ook vind ik het leuk om mijn plantenkennis op peil te houden en nieuwe soorten te ontdekken. En buiten werken hè, daar hou ik ook van. Met gezellige collega’s bij een kleinschalig bedrijf. Ik hou sowieso van gezelligheid: in mijn vrije tijd ben ik present bij alle wedstrijden van De Graafschap – uit én thuis – en ik ga graag uit eten of voor een biertje met vrienden naar het café. Ook ben ik wel te porren voor het uithalen van een geintje op z’n tijd, ook op het werk. Ik zit hier prima op m’n plek!”