Maurice en Ruben hebben weer een erg leuk project afgerond in Bilthoven. Voor onze opdrachtgever hebben we een oud tuinhuis/’’rookhok’’ gesloopt en een nieuw tuinhuis, afmeting van c.a. 3 bij 3 meter, ervoor terug geplaatst.

Een project die begon aan het begin van 2019. Wensen en eisen bespreken, advies en offerte presenteren en starten met voorbereiding en planning. Binnen twee dagen stond er een nieuw tuinhuis. We hebben het oude tuinhuis gesloopt en verwijderd en daarna het cunet/zandbed in orde gemaakt. Vervolgens hebben we het nieuwe tuinhuis gebouwd met nieuwe (gebruikte) bestrating erin. In verband met het beleid op het terrein is deze gelegenheid bedoeld als ‘’rookmogelijkheid’’, aangezien het terrein verder rookvrij is. Een mooie en goede oplossing in een schone, rookvrije maatschappij!

We hadden geluk met het weer en we hebben natuurlijk veel ervaring met het leveren en plaatsen van verschillende types tuinhuizen, compleet met dak doorvoer t.b.v. HWA (hemelwaterafvoer).  Voor ons weer een mooie aanlegklus en nu wat verder in het land!