Tuinaanleg2021-10-20T11:01:30+02:00

Tuinaanleg

Een ontwerp verdient een perfecte realisatie. Uitgevoerd door mensen met passie voor tuinen en gedegen vakkennis; specialisten die tevens het belang onderkennen van het voeren van een strakke regie. Bij Oscar’s Groen bent u verzekerd van een perfect eindresultaat, zonder verrassingen achteraf.

Vakmanschap

Tuinaanleg vergt vakmanschap, ‘gevoel’ en toewijding. De tuin van uw dromen is het resultaat van een goede samenwerking tussen opdrachtgever, ontwerper en hovenier. Met de juiste investering in goede materialen als grond, houtwerk en planten komt uw mooie ontwerp echt volledig tot z’n recht.

Perfecte uitvoering

Oscar’s Groen garandeert een perfecte uitvoering, met aandacht voor details. Zoals de stoep netjes aanvegen na elke werkdag. Wij werken met een vast team van hoveniers die allemaal hart voor het vak hebben. Gespecialiseerd in de aanleg van bijzondere tuinen. Met oog voor originele oplossingen en een praktische aanpak.

 

Deze website maakt gebruik van cookies ter verbetering van de website en social media om u optimaal van dienst te zijn. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. Accepteer