Tuinadvies

Wilt u uw tuin veranderen maar weet u niet zo goed hoe? Oscar’s Groen geeft u graag gedegen tuinadvies, gebaseerd op jarenlange ervaring. Al uw wensen vormen de basis voor de nieuwe inrichting van uw tuin.

Praktijkvoorbeelden

Hieronder treft u enige veel voorkomende vragen uit de praktijk aan. Heeft u ook een dergelijke vraag? Dan zijn we u met plezier van dienst.

  • U bent uitgekeken op de boom die al jaren hinderlijk in de weg staat. Daar wilt u wat aan doen. Oscar’s Groen vraagt voor u de kapvergunning aan bij de plaatselijke gemeente en helpt u eventueel bij het kappen.
  • De takken van die boom zijn nu wel erg groot en die struik is ook al aardig uit de kluiten gewassen. Is dit het juiste moment om te snoeien? Ook met dit soort vragen kunt u bij ons terecht.
  • De tuin is zo akelig gewoon. Oscar’s Groen heeft voor u op het gebied van (sier)bestrating, waterpartijen, tuinverlichting, schuttingen, houtenconstructies en dergelijke alle gewenste informatie voorhanden.

Objecten

Bij Oscar’s Groen kunt u terecht voor nog veel meer. Wat dacht u van de maximale hoogte van uw schutting? Of het plaatsen van een tuinhuisje of een ander object in uw tuin? Voor het plaatsen van een object in uw tuin kan het nodig zijn dat u een vergunning aanvraagt bij de gemeente. Dit geschiedt aan de hand van een detailtekening en een plattegrond, die wij met ons ontwerpbureau graag voor u maken.

 

maak vrijblijvend een afspraak