Het complete onderhoud

Bij compleet onderhoud stelt u samen met Oscar’s Groen een persoonlijk onderhoudsschema vast voor een heel jaar. Volgens vaste afspraken komen onze hoveniers langs om alle afgesproken werkzaamheden uit te voeren. Bij compleet onderhoud nemen we u alle zorgen uit handen.

Periodiek onderhoud

Het periodieke onderhoud is eigenlijk begeleidend onderhoud. U neemt de klussen onder handen die u graag zelf wilt doen. Denk daarbij aan het maaien van het gazon of het knippen van hagen. Alle andere voorkomende werkzaamheden neemt Oscar’s Groen van u over. In de praktijk betekent dit dat onze hoveniers ongeveer eens in de vier weken langskomen. Tijdens een rondje door de tuin worden de spreekwoordelijke puntjes op de i gezet. Indien gewenst wordt vooraf een vast jaarschema opgesteld.

Jaarlijks onderhoud

Het jaarlijkse onderhoud is een optie voor de tuinbezitters die zelf veel plezier beleven aan tuinieren maar twee of drie keer per jaar behoefte hebben aan professionele hulp. Zo vraagt het winterklaar maken van de tuin specifieke kennis wanneer het gaat om snoeien en krijgt bij de voorjaarsbeurt het gazon extra aandacht. In de zomermaanden moeten de hagen, sommige weelderig gegroeide heesters en vroeg bloeiende vaste planten gesnoeid worden. Uw tuin is onze zorg en daarom ontvangt u automatisch bericht wanneer er een team van ons langskomt.

Tuinonderhoud Extra

De kracht van Hoveniersbedrijf Oscar’s Groen zit in onze specialisaties en komt ook bij onderhoudswerkzaamheden goed tot uiting. Een van de specialisaties is het snoeionderhoud van grote bomen; een gevaarlijke klus waar u zelf beter niet aan kunt beginnen. Wij zorgen voor de benodigde vergunningen en de juiste mensen. Indien u alleen een beroep wilt doen op onze kwaliteiten tijdens uw vakantie, dan hebben wij daarvoor ook mogelijkheden.

Neem gerust contact met ons op indien u vragen en/of opmerkingen heeft info@oscarsgroen.nl.