Tuinadvies

Wilt u uw tuin veranderen maar weet u niet zo goed hoe? Oscar’s Groen geeft u graag gedegen tuinadvies, gebaseerd op jarenlange ervaring. Al uw wensen vormen de basis voor de nieuwe inrichting van uw tuin.

Praktijkvoorbeelden

Hieronder treft u enige voorbeelden uit de praktijk aan. Heeft u ook een dergelijke vraag? Dan zijn we u met plezier van dienst.

  • U bent uitgekeken op de boom die al jaren hinderlijk in de weg staat. Daar wilt u wat aan doen. Oscar’s Groen vraagt voor u de kapvergunning aan bij de plaatselijke gemeente en helpt u eventueel bij het kappen.
  • De takken van die boom zijn nu wel erg groot en die struik is ook al aardig uit de kluiten gewassen. Is dit het juiste moment om te snoeien? Ook met dit soort vragen kunt u bij ons terecht.
  • De tuin is zo akelig gewoon. Oscar’s Groen heeft voor u op het gebied van (sier)bestrating, waterpartijen, tuinverlichting, schuttingen, houtenconstructies en dergelijke alle gewenste informatie voorhanden.

Objecten

Bij Oscar’s Groen kunt u terecht voor nog veel meer. Wat dacht u van de maximale hoogte van uw schutting? Of het plaatsen van een tuinhuisje of een ander object in uw tuin? Voor het plaatsen van een object in uw tuin kan het nodig zijn dat u een vergunning aanvraagt bij de gemeente. Dit geschiedt aan de hand van een detailtekening en een plattegrond, die wij met ons ontwerpbureau graag voor u maken.

Wij bieden verschillende soorten tuinen geheel naar wens

Of u nu een nieuwbouwwoning, villa, landgoed, woonboerderij, schuurwoning of een bedrijfspand heeft, we kijken altijd welke type tuin bij u past. We observeren de omgeving, stijl van het huis en luisteren naar uw wensen. Daarop kunnen wij een passende tuin voor u ontwerpen en inrichten. Zo kunnen wij een typisch Hollandse tuin aanleggen maar als u een Mediterraans, Engelse tuin of een natuurtuin wilt, dan kan dat ook. Wij zorgen ervoor dat het goed past binnen het landschap en de beschikbare ruimte. Al uw wensen zijn mogelijk. Zo maken we uw tuin verder compleet met bijvoorbeeld een luxe omheining, sfeervolle verlichting en een terras op de juiste plek.

Advies over tuinen - Oscar's Groen
Advies over groen in de tuin - Oscar's Groen
Advies over tuinen met karakter - Oscar's Groen