Op vrijdag ๐Ÿฎ๐Ÿฏ ๐˜€๐—ฒ๐—ฝ๐˜๐—ฒ๐—บ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ openen ook wij, Hoveniersbedrijf Oscar’s Groen, onze deuren voor bezoekers tijdens Open bedrijvendag Doetinchem.

Wij zijn van alle markten thuis! Dus van ontwerp tot aanleg en tuinonderhoud: bij ons ben je aan het juiste adres en dat allemaal onder รฉรฉn dak.

Daarnaast werken we niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven, instellingen en overheden. Ons brede netwerkt maakt dat wij divers werk leveren en overal toe in staat zijn. Niets in het tuinontwerp of in de bedenkfase is te gek en in al die tijd dat we bestaan, hebben we meerdere malen het ondenkbare gerealiseerd.

Plan je bezoek

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze afgeronde projecten, onze klanten of wat wij allemaal doen aan klimaatbeheersing?
Plan je bezoek en kom meer te weten over de achtergrond van ons bedrijf, met een team van 12 vakprofessionals die met veel passie en plezier dagelijks met groen werken.
Of wil je gewoon lekker veel tuininspiratie opdoen? Dat kan ook!

Kom langs en bewonder ons bedrijf. Groene vingers of niet, iedereen is welkom, je wordt van harte welkom geheten en beleef wat groen doet!
Nu al meer te weten komen? Trek voor meer informatie bij Heidi Gronert aan de bel!