Over ons

Uw tuin, onze passie

Hoveniersbedrijf Oscar’s Groen

Hoveniersbedrijf Oscar’s Groen in Gaanderen is in 1985 gestart met de aanleg van tuinen. In de loop der jaren zijn we uitgegroeid tot een regionale allround hovenier voor particulieren, bedrijven, instellingen en overheden. Wij zijn er voor het ontwerpen, aanleggen, onderhouden en renoveren van uw tuin.

Passie voor groen

In nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers, ons eigen ontwerpbureau en de uitvoeringsploegen worden de projecten met grote zorg en vakmanschap uitgevoerd. Onze onderhoudsploegen zorgen vervolgens voor een uitstekende begeleiding. Onze mensen doen dit met een groen hart en passie voor tuinen.

Onze missie

Het is onze missie om mooie tuinen te maken met een eigen gezicht, op een maatschappelijk verantwoorde wijze, rekening houdend met het milieu. Kwaliteit staat voorop, in zowel uitvoering als communicatie. Het verkrijgen van de perfecte balans tussen uw huis, uw tuin en uw levensstijl vormt voor ons de belangrijkste uitdaging.

Gecertificeerd

Tevens geven we advies op allerlei gebieden. Alle projecten worden met garantie, volgens de eisen van Groenkeur Groenvoorziening/NEN-EN-ISO 9001:2015, door Oscar’s Groen aangelegd. Bovendien zijn wij lid van de brancheorganisatie V.H.G. (Vereniging Hoveniers en Groenvoorzieners). Daarnaast hebben we een VCA* certificering.

Waar wij voor staan

  • Maatwerk oplossingen
  • Vakbekwaam personeel
  • Persoonlijke aandacht
  • Constante kwaliteit
Hercertificering
Werken bij Oscar's Groen
Vacature Hovenier