Onze strategie voor duurzaamheid

Met onze groene inrichting bieden wij dé oplossing voor een gezonde leefomgeving, het herstellen van biodiversiteit en omgaan met klimaatverandering. En natuurlijk doen we dat zoveel mogelijk circulair zonder uitstoot, want zo werkt de natuur ook. En door goed voor onze mensen te zorgen. Om onze missie te verwezenlijken richten wij ons op deze strategische pijlers: natuurinclusief, klimaatadaptief, groen is gezond, sociaal inclusief, CO2 neutraal en circulair.

Onze impact in cijfers

Gericht op 2035 – met onze strategische pijlers in het achterhoofd – staan wij nooit stil. In 2024 zetten wij de eerste waardevolle stappen voor onze circulaire en CO₂ neutrale ambities.

Onze duurzame en circulaire projecten

Het hebben van een scherpe missie, visie en strategie is belangrijk, maar deze tellen alleen als ze daadwerkelijk uitgevoerd worden. Voor ons bevindt deze bewijslast zich in de projecten die we verwezenlijken. Dit is hét moment waar wij impact kunnen maken. Hier vertalen we de uitdagingen voor het herstellen van biodiversiteit, wateroverlast, hittestress, circulariteit naar tastbare oplossingen.

Documenten duurzaamheid