Ons specialisme: bedrijfstuinen

Bedrijven, overheden en instellingen kunnen bij Oscar’s Groen terecht voor de aanleg en het onderhoud van allerhande groenvoorzieningen. Zo zijn we gespecialiseerd in bedrijfstuinen. Hier komt uiteraard meer bij kijken dan het aanleggen van een paar plantsoenen! Als professioneel hovenier zorgt Oscar’s Groen voor een sterk ontwerp in zowel vorm als functie. Bijvoorbeeld door tegelijkertijd voldoende parkeerruimte te creëren. Zo geeft u uw klanten een groen welkom en direct een goed gevoel over uw bedrijf, nog voordat zij een stap over de drempel hebben gezet. Een mooi groen visitekaartje, dat we graag voor u realiseren.

Meer weten over de mogelijkheden voor uw organisatie?
Bel voor een vrijblijvende kennismaking: 0315 – 33 03 32

Het aanleggen van een bedrijfstuin

Oscar’s Groen beschikt over alle nodige keurmerken en certificaten om op een verantwoorde manier een fraaie bedrijfstuin voor u aan te leggen. Hierbij houden we uiteraard rekening met uw wensen en zo mogelijk zelfs met uw huisstijl. Zo kunnen we het kleurgebruik en de vorm van uw logo vaak prima in een tuin terug laten komen. Ook houden we rekening met de bouwwijze van uw pand en de omliggende omgeving. Samen met uw wensen vormt dit de basis van ons ontwerp en de complete aanleg. Als u wilt, kunnen we ook het onderhoud voor onze rekening nemen. Zo garanderen we dat u tot in lengte van jaren een verantwoorde groene indruk maakt op iedereen die bij uw organisatie betrokken is.

Een bedrijfstuin voor ieder budget

Wat uw budget ook is: wij halen er het maximale uit. Heeft u specifieke kleinere wensen, zoals alleen het vergroenen van uw entree, een patio of een plantsoen? Vraag gerust naar de mogelijkheden van onze budgetgerichte service!

de mooiste bedrijfstuinen
uw klanten verrassen met een geweldige bedrijfstuin als entree