Bij Oscar’s Groen werken we allemaal met veel plezier aan het mooi maken én houden van uw tuin of groenvoorziening. Wie wij zijn? We stellen onszelf graag aan u voor! Hovenier Ruben Jansen (24) uit Etten bijt het spits af.

“Tijdens mijn opleiding tot hovenier deed ik praktijkervaring op bij Oscar’s Groen. Dit beviel zó goed dat ik ben gebleven. Het leukste aan mijn werk vind ik het buiten zijn en de afwisseling. De ene dag ben ik bezig met het onderhoud, de andere met de aanleg van een tuin of bestrating. Weer een andere dag ben ik druk met nieuwe beplanting of het aanleggen van een nieuw gazon. Geen dag is hetzelfde, heerlijk!”

Eer van je werk

“Wat ook leuk is: je leert iedere dag weer wat bij én je hebt eer van je werk. Want je begint vaak met niets en ziet een tuin na een tijdje letterlijk opbloeien. Dit blijft mooi om te ervaren. We werken vaak in groepjes van twee en dat bevalt prima, onlangs bijvoorbeeld bij de aanleg van een tuin in Zevenaar. Samen maken we er iets moois van! Extra plezier beleef ik aan het werk voor De Graafschap, de voetbalclub waar ik als trouwe supporter geen thuiswedstrijd van mis. Werk en privé combineren dus, te gek toch?”