De uitbouw van de winkel van de Vogelbescherming in Zeist ligt naast een ­– hoe kan het ook anders – vogelrijke tuin. De perfecte plek om vogels te spotten en hun gedrag van dichtbij te bekijken. Oscar’s Groen verzorgde onder meer de bestrating van een nieuw plateau in deze tuin. Met ruimte voor verrekijkers voor de verkoop, die klanten meteen goed kunnen testen.

De start
We zijn begonnen met de voorbereiding: het opruimen van het perceel en het grondwerk voor de nieuwe bestrating. Dit luisterde nauw, want we moesten uiteraard rekening houden met de bestaande tuin én een hoogteverschil zien te overbruggen.

Stap twee
Daarna plaatsten we een natuurlijke afscheiding van kastanjehout en zorgden we voor de nieuwe beplanting. Vooral planten en struiken met bijvoorbeeld bessen waar vogels dol op zijn. Ten slotte realiseerden we een nieuwe fietsenstalling met grasbetonblokken en kastanjehout.

Een mooi project, dat we met extra veel plezier hebben uitgevoerd. (En we zijn best een beetje trots dat de Vogelbescherming via mond-tot-mondreclame bij een Achterhoeks hoveniersbedrijf is uitgekomen!)